شما اینجا هستید
خبر » الگوی صحیح تغذیه در سفرهای ورزشی

به گزارش پایگاه خبری تکواندو پلاس؛ از جمله اطلاعات لازم قبل از سفر ورزشکاران می‌توان از شرایط اقلیمی و رطوبت محل، میزان آلودگی محل، ارتفاع محل از سطح دریا، عادات غذایی مقصد، غذاهای رایج، نحوه ارائه غذا در مقصد، اختلاف زمانی مبدا–مقصد و جدول زمانی دقیق مسابقات نام برد و باید لوازم و تجهیزات موردنظر را خریداری کرده و از نحوه ارائه خدمات بهداشتی، تغذیه و کادر تیم پزشکی آگاه بود.

علاوه بر این دسترسی و محدودیت رستوران‌هایی که ورزشکار به غذای آن عادت داشته باشد یا در معرض دهیدراتاسیون بودن به علت رقیق بودن هوا و نبود رطوبت و همچنین احتمال مسمومیت غذایی از دیگر مشکلات احتمالی ورزشکاران در سفرها است.

غذاها و نوشیدنی‌های نا آشنا که ممکن است سبب بروز اسهال، یبوست، نفخ یا استفراغ شود، ابتلا به سندروم  lag Jet و نیز اسهال ناشی از مصرف آب یا غذای آلوده به باکتری‌ها، ویروس‌ها یا انگل‌ها، بیماری حرکت و تهوع از دیگر چالش‌هایی است که یک ورزشکار در سفر با آن مواجه می‌شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پایگاه خبری تکواندو پلاس | |:: خبر :: تحلیل :: گزارش :: دنیای تکواندو ::|