به گزارش پایگاه خبری تکواندو پلاس، پس از تعیین تکلیف هجدهمین دوره لیگ برتر مردان “جام خلیج فارس” و پانزدهمین دوره لیگ تکواندو بانوان “جام کوثر” سال ۹۸ تکواندو با همفکری نمایندگان تیمهای حاضر در این لیگها موضع گیریهای متفاوتی از سوی افراد مخالفی صورت گرفت.
برخی با سکوت، تصمیم اتخاذ شده را تایید و برخی با کنایه مخالفت ضمنی خود را اعلام کردند. برخی هم صراحتا به این تصمیمات اعتراض و برای ایجاد حق برای تیم خود تلاش کردند.
این اقدام فدراسیون تکواندو از چند منظر قابل بررسی است. ابتدا اینکه ضرورت اتخاذ این تصمیم چه بوده و آیا امکان تعویق مجدد مسابقات و از سر گیری آن بعد از فروکش کردن کرونا وجود نداشت؟ پاسخ واضح است؛ خیر. با توجه به اینکه وضعیت کرونا نامشخص است و مجوزی برای شروع مسابقات و حتی تمرینات تیم ها وجود ندارد همچنین تیم ها بلاتکلیف بوده و در پی برنامه ریزی برای فصل جدید می باشند لذا معطلی بیش از این بیشترین آسیب را به تیمها و ورزشکاران میرساند.
سازمان لیگ در سال گذشته ناخواسته متحمل تعطیلیهای زیاد و هفتههای معوق زیادی شد، فدراسیون تکواندو میتوانست بدون توجه به مشکلات تیمها تعلیق لیگ را استمرار بخشیده و منتظر بازگشت شرایط به وضعیت عادی بماند اما در تصمیمی خردمندانه مصلحت تیمها را در اولویت قرار داد که جای تشکر دارد.
اما موضوعی که تعیین تیمهای برتر را با چالش مواجه کرد نابرابر بودن تعداد بازی تیمها و بازیهای معوقه اکثر تیمها بود. موضوعی که به دنبال معوقه نمودن مسابقات هر دو لیگ در اسفندماه به بهانه مسابقات قهرمانی آسیا اتفاق افتاد. مسابقاتی که به دلیل کرونا برگزار نشد و تنها متضرر این تعویق سازمان لیگ فدراسیون تکواندو بود.
در آن زمان سرمربیان تیمهای ملی فشار زیادی را بر سازمان لیگ وارد و نهایتا موفق شدند تنها چند ساعت مانده به برگزاری رقابتها، تعویق لیگ را رقم بزنند. موضوعی که هم اکنون تاثیر آن پدیدار شده و امکان سواستفاده را برای برخی تیم ها فراهم کرده است.
به نظر میرسد سازمان لیگ فدراسیون تکواندو در شرایط کنونی می بایست نظارت دقیق تری به نحوه اجرای آیین نامه لیگ و تعهد باشگاه ها داشته باشد تا ورزشکاران و کادر فنی که با تیم های حاضر در لیگ قرارداد دارند به حق خود به درستی برسند.
- کد خبر 15656
- 451 بازدید
- پرینت